Ducele si ducesa de Sussex se vor muta din Palatul Kensington, informeaza Press Association.

Ducele si ducesa de Sussex au anuntat ca se vor muta intr-o resedinta de pe domeniul Windsor inainte de nasterea primului copil al cuplului

Harry si Meghan se vor muta in Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor, la inceputul anului 2019, a confirmat Palatul Kensington.

Casatoria celor doi a fost celebrata la Castelul Windsor in luna mai, urmata de o receptie la care au participat circa 200 de invitati gazduita de Frogmore House, o resedinta datand din secolul al XVII-lea aflata pe acelasi domeniu, scrie Agerpres.

Harry si Meghan au anuntat luna trecuta ca asteapa primul copil, care urmeaza sa se nasca in primavara anului 2019.

Windsor reprezinta un "loc foarte special" pentru cuplul princiar, se mai spune in comunicatul Palatului Kensington.

Harry si Meghan locuiesc la Palatul Kensington din Londra, unde au, de asemenea, resedinta fratele lui Harry, William, duce de Cambridge, sotia acestuia, Kate, si cei trei copii ai cuplului, George, Charlotte si Louis.

Ducele si ducesa de Sussex au locuit la Nottingham Cottage de pe domeniul Kensington inca de la logodna lor din 2017. Noua resedinta a cuplului princiar se afla la circa 30 de kilometri de Kensington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.