Meghan Markle, care a obtinut in urma casatoriei sale cu printul Harry al Marii Britanii titlul de ducesa de Sussex, a dezvaluit intr-un interviu ca frumusetea tenului ei se datoreaza orezului, relateaza editia online a cotidianului spaniol ABC.

Meghan Markle este una dintre cele mai fotografiate femei din lume, chiar si in perioada in care juca in serialul "Suits" si inca nu devenise ducesa de Sussex. Cu toate acestea, secretul frumusetii tenului sau impecabil poate fi la indemana tuturor, noteaza publicatia spaniola.

De curand, pe internet a aparut un interviu ce dateaza din vremea in care Meghan Markle era inca actrita si nu era implicata intr-o relatie de dragoste cu printul Harry. In acel interviu, fosta actrita dezvaluia secretul frumusetii tenului sau: orezul.

Unul din produsele de frumusete indispensabile din trusa ducesei este masca de gomaj cu enzime de orez brun, care devine ca o spuma la contactul cu pielea si o exfoliaza cu blandete.

Meghan Markle a dezvaluit ca prefera spuma The Rice Polish Classic, produsa de brandul Tatcha, ce poate fi cumparata cu 80 de euro, scrie Agerpres.

Clientele pot beneficia astfel de un gomaj non-abraziv care, pe langa orez, mai contine ceai verde, papaya si alge, care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.