Top-modelul brazilian a anuntat pe retelele de socializare ca, dupa 20 de ani de colaborare cu celebra marca de lenjerie de lux Victoria's Secret, nu va mai purta aripile de "angel" si nu va mai defila pentru firma americana, relateaza sambata EFE.

"Draga Victoria's Secret, multumesc ca mi-ai aratat lumea, mi-ai impartasit secretele tale si, ceea ce este mai important, mi-ai dat aripi si m-ai invatat sa zbor. Toata dragostea mea pentru fanii mei", a scris Adriana Lima pe contul sau de Instagram.


Adriana Lima, in varsta de 37 de ani, a facut acest anunt a doua zi dupa parada anuala de la New York a Victoria's Secret care va fi transmisa la televiziune pe 2 decembrie.

In fata unui public fascinat, top-modelul originar din Salvador de Bahia, s-a lasat coplesita de emotie pe podium, la ultima sa parada de joi, 8 noiembrie. Imbracata intr-un compleu din dantela si paiete si purtand celebrele aripi din pene de paun, Adriana Lima a izbucnit in lacrimi si a multumit publicului care a aclamat-o indelung, scrie Agerpres.

Negrul, imprimeurile si diversitatea au predominat la show-ul de la New York

Firma americana de lenjerie de lux Victoria's Secret a organizat joi la New York celebra sa parada anuala cu o distributie mai cosmopolita ca oricand si o colectie mai sobra decat de obicei, relateaza AFP.

La peste 23 de ani de la infiintare, Victoria's Secret Fashion Show ramane un eveniment planetar a carui productie ar fi costat anul acesta 12 milioane de dolari, potrivit Harper's Bazaar, si care urmeaza sa reuneasca sute de milioane de telespectatori la retransmiterea spectacolului, la 2 decembrie.

"Il vor viziona peste 190 de tari asa ca a fost ceva presiune"
, a declarat pentru AFP top modelul brazilian Adriana Lima. In varsta de 37 de ani, decana podiumului a defilat alaturi de celelalte ingerase (angels) pentru a 18-a oara.

Spre deosebire de alte parade traditionale, unde manechinele nu trebuie sa lase sa le scape niciun gest de emotie, show-ul Victoria's Secret lasa participantele sa interactioneze cu publicul si sa-si exprime bucuria. "Pentru ingerase este vorba de a fi in primul rand femeie si de-ati exprima unicitatea" , a spus top modelul brazilian.

Citeste si:
Lasă-te învăluită de romantism cu noua colecție de primăvară de la...
Lasă-te învăluită de...

Peste 60 de manechine au participat la defilare, reprezentand peste 20 de natiuni diferite.

Facand de obicei risipa de culoare, colectia VS de anul acesta s-a caracterizat prin sobrietate, predominand mai ales negrul si nuantele de gri, precum compleul purtat de o alta vedeta braziliana, Barbara Fialho, care a aparut pe scena aureolata de o pereche de aripi ingeresti asemeni unei aparitii divine.

Marca Victoria's Secret a fost afectata in ultimii ani de o descrestere a vanzarilor, inregistrand un recul de 8% in 2017.

In primul semestru al anului 2018, L Brand, casa mama a Victoria's Secret, a reusit sa stabilizeze cifrele de afaceri ale firmei sale de lenjerie, mai ales datorita deschiderii mai multor magazine in China si vanzarilor online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.