Thomas Markle, tatal ducesei Meghan Markle, a dezvaluit cum a aflat vestea ca fiica lui este gravida.

"Stateam in linie asteptand sa trec granita cand am auzit anuntul despre copil la radio. Primul lucru la care m-am gandit a fost ca o tin in brate pe Meghan, acum 37 de ani. Copilul meu va avea un copil, la asta m-am gandit prima oara. A fost un moment de mandrie, plin de iubire si fericire pura. M-am bucurat sincer, atat pentru fiica mea, cat si pentru ginerele meu. Un copil e o binecuvantare si abia astept sa vad o micuta Meghan sau un micut Harry", a declarat Thomas Markle, potrivit adevarul.ro, care citeaza Daily Mail.

In egala masura, el a retrait momentul in care fiica sa Meghan Markle s-a nascut.

"Meghan s-a nascut in noaptea de 4 august, prin cezariana. Doria (n.r. – mama lui Meghan Markle) era inca sub efectul anesteziei, asa ca am fost primul care a tinut-o in brate pe Meghan. Cand am tinut-o in brate pentru prima oara am simtit dragoste la prima vedere. Era cel mai frumos copil din lume. N-am incetat niciodata s-o iubesc de atunci", a mai mentionat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.