David Beckham a declarat ca a invatat sa ignore informatiile negative care circula in legatura cu familia sa, insa a recunoscut ca mariajul cu Victoria este ''o munca grea'', relateaza duminica Press Association.

Intr-un interviu acordat show-ului TV australian ''The Sunday Project'' David Beckham a declarat: ''Am ajuns sa ignor unele dintre lucrurile negative care se spun''.

''Cred ca daca ne cunoastem foarte bine unul pe celalalt, daca stim ca avem sustinerea unor prieteni minunati si a unei familii minunate, ceea ce trebuie sa facem este sa ne protejam copiii; suntem foarte mandri de familie'',
a precizat fostul jucator al cluburilor Manchester United, Real Madrid si Paris Saint-Germain.

Intrebat despre secretul casniciei de 19 ani cu creatoarea de moda, Beckham a spus ca, in opinia sa, ''casatoria presupune intotdeauna multa munca''.

''Copiii vor sa le acorzi timp si merita sa le oferi timpul tau, iar noi muncim din greu si consideram ca acesta este modul corect de a-ti creste copiii, sa le dovedesti si sa le arati ca trebuie sa depui mult efort pentru a avea succes'',
a adaugat Beckham.

Fostul fotbalist a subliniat ca recent a participat alaturi de sotia sa la realizarea unei coperte pentru Vogue despre cei zece ani de cariera ai Victoriei in domeniul modei, scrie Agerpres.

''Sa fii casatorit atata vreme, ca in cazul nostru, este intotdeauna o munca grea, toata lumea stie asta, insa o faci sa mearga'',
a spus fostul jucator amintind si unele situatii ''dificile, cum ar fi calatoriile la distanta, departe unul de altul''.

Beckham a declarat totodata ca dintre copiii pe care ii are cu Victoria - Brooklyn in varsta de 19 ani, Romeo in varsta de 16 ani, Cruz in varsta de 13 ani si Harper in varsta de 7 ani, doar mezina pare sa aiba cele mai multe sanse sa imbratiseze o cariera in fotbal. ''Ea joaca duminica, ii place, pentru ca niciunul dintre baieti nu joaca fotbal in afara scolii''.

''Sunt un sentimental, stiu ca sunt putin mai sever cu baietii decat cu Harper'',
a recunoscut Beckham precizand ca este ironizat pe aceasta tema atat de baietii lui, cat si de Victoria.

Citeste si:
David Beckham i-a dat contul de Instagram unei doctorițe din...
David Beckham i-a dat contul...

Fostul fotbalist a acordat interviul pentru ''The Sunday Project'' cu putin timp inainte de a se alatura ducelui si ducesei de Sussex care participa in aceasta perioada in Australia la Invictus Games, o competitie sportiva dedicata soldatilor raniti pe front si invalizilor de razboi.

''Este incredibil faptul ca Harry aduce aici ceva ce schimba vietile oamenilor si ma duc acolo atat ca ambasador al competitiei, cat si ca fan'', a spus Beckham.

El a amintit ca a ajuns in Afganistan in urma cu cativa ani si i-a laudat pe soldati pentru ''curajul, disciplina si rezistenta incredibila''.

''Sportul este un instrument atat de puternic prin care (veteranii) au ocazia sa depaseasca ranile si situatiile dificile prin care au trecut'', a subliniat David Beckham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.