Cantautorul portorican Luis Fonsi a fost onorat cu șapte titluri Guinness World Records pentru melodia sa de top "Despacito", potrivit guinnessworldrecords.com.

Renumitul muzician latin din Puerto Rico a primit sapte certificate oficiale in Miami, Florida, ca recunoastere a realizarilor cantecului de la lansarea sa la 13 ianuarie 2017.

La ceremonia de decernare, starul a sustinut ca se simte "foarte privilegiat" si "foarte surprins" de faptul ca se numara printre putinii artisti care obtine sapte recorduri Guinness intr-un singur an.

El a tinut sa multumeasca tuturor celor care au contribuit la succesul acestei melodii, printre care compozitoarei Erika Ender si interpretului de reggaeton Daddy Yankee.


"Stiu cat de greu este sa intri in cartea recordurilor si sa faci comparatie intre acest cantec si altele care au devenit imnuri pentru mine si artisti care mi-au fost maestrii. A ma plasa pe aceeasi pagina sau relativ aproape de ei este un lucru incredibil pentru mine",
a declarat el pentru EFE inainte de ceremonie, potrivit jurnalul.ro.

Cantecul a avut urmatoarele recorduri:

  • melodia care a stat cele mai multe saptamani pe primul loc pe lista Billboard Hot Latin Songs;single-ul cu cele mai multe saptamani consecutive (17) pe primul loc pe lista Hot 100 a Billboard
  • cel mai vizionat videoclip online - peste 5 miliarde de vizualizari
  • videoclipul cu cele mai multe like-uri pe internet;
  • duetul cu cele mai multe vizualizari;
  • cel mai ascultat cantec din lume;
  • primul videoclip care a depasit 5 miliarde de vizualizari pe YouTube;
  • cea mai cunoscuta melodie la nivel mondial.
"Il voi atarna pe perete cu multa mandrie si il voi sarbatori. Mama mea va fi foarte mandra", a mai adaugat Fonsi.
Citeste si:
A încercat să doboare două recorduri: săritură periculoasă fără...
A încercat să doboare două...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.