Cantareata Selena Gomez, in varsta de 26 de ani, a fost internata intr-un centru de psihiatrie din SUA, dupa ce ar fi suferit o "criza emotionala", informeaza TMZ, citat de EFE.

Potrivit sursei citate, artista ar fost internata la Cedars-Sinai Medical Center de Los Angeles timp de cateva zile in ultima saptamana din luna septembrie, intrucat ar fost "nervoasa" si "deprimata" din cauza unui nivel alarmant de scazut al celulelor albe din sange.

La sfarsitul saptamanii trecute ar fi trecut din nou pragul spitatului, caci nivelul globulelor albe a ramas tot scazut, ceea ce a antrenat o ''spirala emotionala negativa''. Medicii nu au mai permis externarea sa, intrucat Selena Gomez a suferit o depresie nervoasa.

La acest momentm, vedeta este internata intr-un spital de psihiatrie de pe coasta de est a SUA. Aici primeste terapie dialectic comportamentala, un tratament care i-a fost aplicat si in trecut, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.