Actorul Ben Affleck a transmis un mesaj pe retelele de socializare dupa ce a fost externat joi dintr-o clinica de dezintoxicare, unde a fost internat din pricina dependentei de alcool, transmite BBC.

"Saptamana aceasta am incheiat patruzeci de zile de tratament la centrul de dezintoxicare pentru dependenta de alcool. Sprijinul pe care l-am primit de la familie, colegii si fanii mei inseamna foarte mult pentru mine. Mi-a dat putere si sustinere sa vorbesc despre boala mea cu ceilalti.

Lupta cu o dependenta este una pe viata si dificila. Din aceasta cauza o persoana dependenta nu isi termina niciodata tratamentul. Este un compromis full-time. Lupt pentru mine si familia mea.

Atat de multe persoane m-au cautat pe retelele de socializare si au vorbit despre experientele lor in acest sens. Vreau sa le multumesc acelor oameni. Puterea voastra este o inspiratie si un sprijin pentru mine. Ma ajuta sa stiu ca nu sunt singur. Dupa cum a trebuit sa imi amintesc, daca ai o problema, sa ceri ajutor este un semn de curaj si nu de slabiciune sau esec.

Sper ca la sfarsitul drumului sa pot oferi un exemplu altor persoane care lupta cu dependentele lor", a transmis starul din "Batman".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.