Avocatii cantaretului Julio Iglesias au facut recurs impotriva admiterii unor probe in cererea de stabilire a paternitatii depuse de Javier Santos, prin care chestioneaza modul obtinerii aceste dovezi si redeschiderea unui proces care, in opinia lor, a fost deja judecat, relateaza miercuri EFE.

Potrivit biroului de avocatura Osuna, care il reprezinta pe Javier Santos, recursul cantaretului se bazeaza pe argumente ce vizeaza interzicerea redeschiderii unui nou proces si presupusa ilegalitate prin care au fost obtinute probele de ADN ale lui Julio Iglesias, colectate de un detectiv privat din gunoiul aruncat de cantaret la resedinta sa din Miami (SUA).

Un tribunal din Valencia a acceptat la 11 septembrie 2017 sa examineze o cerere de stabilire a paternitatii care il vizeaza pe Julio Iglesias, depusa de un barbat in varsta de 41 de ani, care afirma ca detine probe de ADN.

Javier Sanchez Santos, rezident in Valencia, sustine ca este fiul cantaretului spaniol si al balerinei portugheze Maria Edite, scrie Agerpres.

El pretindea ca detine probe ADN ce dovedesc, cu o rata de probabilitate de 99%, ca renumitul interpret spaniol este tatal lui biologic. Potrivit avocatului reclamantului, specializat in cazuri de recunoastere a paternitatii, dovezile clientului sunt "resturi abandonate, batiste si mucuri de tigarete", adunate de un detectiv privat din Miami, orasul american in care locuieste Julio Iglesias.

Celebru pentru cantecele sale romantice si pentru viata lui amoroasa tumultuoasa, Julio Iglesias are opt copii - trei din casatoria cu Isabel Preysler si alti cinci cu actuala lui sotie, Miranda Rijnsburger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.