Ed Sheeran va concerta pentru prima data in Romania pe 3 iulie 2019, la Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul "European Tour 2019".

Potrivit baracudamusic.at, organizatorul evenimentului, biletele vor fi disponibile incepand cu data de 27 septembrie 2018, ora 12:00, exclusiv online prin www.eventim.ro.

Pentru a opri vanzarea prin intermediul pietei secundare de ticketing sau preturile absurde, biletele vor fi personalizate prin imprimarea numelui celor care le vor cumpara. Vanzarile de bilete sunt limitate la maximum patru per persoana, iar la momentul cand se va face accesul la spectacol numele de familie tiparit pe bilet va trebui sa corespunda documentului de identitate care urmeaza sa fie prezentat. Restul persoanelor pentru care s-au cumparat bilete primesc acces doar in acelasi timp cu persoana care a achizitionat tichetele.

"La cerere, trebuie sa fie furnizata si dovada rezervarii. (...) Promotorul isi rezerva dreptul de a verifica ID-urile pentru verificare la intrarea in locatii. Va rugam sa aduceti un document de identitate valabil si sa intrati impreuna cu prietenii si familia cu care ati cumparat biletele", precizeaza organizatorii.

Potrivit unui pre-show playlist publicat pe site-ul www.edsheeran.com, in concert vor putea fi ascultate melodii precum "Happier", "Galway Girl", "Castle on the Hill", "Dive", "New Man", "Hearts Don't Break Around Here", "Shape of You", "Save Myself", "Touch an Go", "English Rose", "New York".

Turneul european al artistului britanic include Franta (Lyon, Bordeaux), Portugalia (Lisabona), Spania (Barcelona, Madrid), Italia (Roma, Milano), Germania (Hockenheim, Hanovra), Austria (Klagenfurt), Romania (Bucuresti), Republica Ceha (Praga), Letonia (Riga), Rusia (Moscova), Finlanda (Helsinki), Danemarca (Odense), Ungaria (Budapesta), Islanda (Reykjavik) si Marea Britanie (Leeds, Ispwich).

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

La Bucuresti, Sheeran va veni dupa show-ul pe care-l il va sustine pe 28 iunie pe stadionul Worthersee din Klagenfurt (Austria), urmand ca din Romania sa plece in Republica Ceha unde va concerta pe 7 iulie, la Praga.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.