"Game of Thrones" a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la cea de-a 70-a editie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, ce a avut loc in noaptea de luni spre marti la Microsoft Theater din Los Angeles, informeaza AFP si Reuters.

Serialul "Game of Thrones", produs de postul HBO, este o drama fantasy cu accente medievale si se inspira din romanele scriitorului american George R.R. Martin. Productia de televiziune a castigat luni seara pentru a treia oara trofeul suprem la gala premiilor Primetime Emmy - cel mai bun serial dramatic -, in contextul in care ultimul sau sezon, cel de-al optulea, va fi difuzat in prima parte a anului 2019.

La aceasta categorie au mai fost nominalizate serialele "The Americans", "The Crown", "The Handmaid's Tale", "Stranger Things", "This Is Us" si "Westworld", informeaza Agerpres.

Gala premiilor Primetime Emmy 2018, difuzata de postul de televiziune NBC, a fost prezentata de actorii Michael Che si Colin Jost.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.