Un fost star de televiziune si cantaret german, Daniel Kueblboeck, a fost dat disparut in timpul unei croaziere spre Canada si este posibil sa fi cazut in apa, a spus duminica operatorul croazierei, informeaza DPA.

Reprezentantii companiei Aida Cruises cred ca este posibil ca vedeta, care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in 2003 la editia germana a ''Pop Idol'', sa fi sarit in apa duminica dimineata.

''Aceasta este banuiala noastra'', a spus purtatorul de cuvant al companiei, Hansjoerg Kunze.

Cantaretul in varsta de 33 de ani, care a ratat calificarea din partea Germaniei la concursul Eurovision din 2014, se afla la bordul ambarcatiunii in calitate de persoana privata, unul dintre cei 2.200 de pasageri care plecasera din Hamburg si se indreptau spre Newfoundland.

Incidentul s-a petrecut la circa 185 de kilometri nord de orasul St John's din Newfoundland. Temperatura apei este de 10,5 grade Celsius.

Compania care il reprezinta pe Kueblboeck nu a putut fi contactata pentru a comenta incidentul, scrie Agerpres.

Paza de coasta canadiana a confirmat duminica ca foloseste un avion si un elicopter de supraveghere pentru a-l cauta pe cantaret in apele reci ale Marii Labrador. Operatiunile sunt sprijinite de alte doua nave de croaziera.

Kueblboeck, nascut in Hutthurm, Bavaria, a participat la cel de-al optulea sezon al emisiunii ''Let's Dance'' in 2015 si studia actoria la European Theatre Institute din Berlin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.