Filmul face parte din universul „The Conjuring” si este regizat de Corin Hardy (cunoscut pentru „The Hallow") si produs de James Wan, alaturi de Peter Safran, acesta din urma fiind responsabil de toate lungmetrajele din franciza.

In „Calugarita: Misterul de la manastire” sunt dezvaluite originile demonului Valac, care a aparut prima data in „The Conjuring 2".

Dupa ce o tanara calugarita de la o manastire din Romania se sinucide, un preot si o novice sunt trimisi de Vatican sa investigheze cauzele. Impreuna, ei trebuie sa descopere secretul care ameninta abatia.

Din distributie fac parte actorul mexican Demián Bichir, nominalizat la Oscar pentru interpretarea din „A Better Life” (2011) si cunoscut pentru rolul din „The Hateful Eight” (2015), Taissa Farmiga („American Horror Story"), Jonas Bloquet („Elle"), Charlotte Hope („Game of Thrones"), Ingrid Bisu („Toni Erdmann") si Bonnie Aarons („The Conjuring 2").

Hardy a regizat „Calugarita: Misterul de la manastire" pe baza unui scenariu scris de Gary Dauberman (cunoscut pentru filmele „IT", si „Annabelle") dupa o poveste de James Wan si Dauberman.

Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear si Todd Williams sunt producatorii executivi.

New Line Cinema prezinta productia Atomic Monster-Safran Company, care va fi distribuita in Romania in 2D, IMAX, 4DX si alte formate premium de catre Warner Bros. Pictures, prin Vertical Entertainment.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.