Thrillerul horror „Calugarita: Misterul de la manastire/ The Nun”, filmat integral in Romania, va fi lansat vineri pe marile ecrane din tara noastra.

Filmul face parte din universul „The Conjuring” si este regizat de Corin Hardy (cunoscut pentru „The Hallow") si produs de James Wan, alaturi de Peter Safran, acesta din urma fiind responsabil de toate lungmetrajele din franciza.

In „Calugarita: Misterul de la manastire” sunt dezvaluite originile demonului Valac, care a aparut prima data in „The Conjuring 2".

Dupa ce o tanara calugarita de la o manastire din Romania se sinucide, un preot si o novice sunt trimisi de Vatican sa investigheze cauzele. Impreuna, ei trebuie sa descopere secretul care ameninta abatia.

Din distributie fac parte actorul mexican Demián Bichir, nominalizat la Oscar pentru interpretarea din „A Better Life” (2011) si cunoscut pentru rolul din „The Hateful Eight” (2015), Taissa Farmiga („American Horror Story"), Jonas Bloquet („Elle"), Charlotte Hope („Game of Thrones"), Ingrid Bisu („Toni Erdmann") si Bonnie Aarons („The Conjuring 2").

Hardy a regizat „Calugarita: Misterul de la manastire" pe baza unui scenariu scris de Gary Dauberman (cunoscut pentru filmele „IT", si „Annabelle") dupa o poveste de James Wan si Dauberman.

Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear si Todd Williams sunt producatorii executivi.

New Line Cinema prezinta productia Atomic Monster-Safran Company, care va fi distribuita in Romania in 2D, IMAX, 4DX si alte formate premium de catre Warner Bros. Pictures, prin Vertical Entertainment.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.