Actorii americani Brad Pitt si Jennifer Aniston, care au fost casatoriti timp de cinci ani, au petrecut cateva zile de vacanta in Europa in vila din Italia a prietenului lor George Clooney, suscitand zvonuri privind o posibila impacare a lor, relateaza editia online a ziarului spaniol ABC.

Brad Pitt, dupa divortul sau de Angelina Jolie, a trecut prin momente dificile. Lupta pentru custodia copiilor si costul acestei separari au pus o mare presiune asupra actorului. Vara aceasta, Brad Pitt a decis sa se relaxeze si sa plece in Europa pentru a se bucura de cateva zile de liniste in vila de malul lacului Como a bunul sau prieten, George Clooney. Actorul a fost insotit si de una dintre fiicele sale, Shiloh, foarte afectata de divortul parintilor ei.

Elementul surpriza al acestei vacante a fost insa o vizita a lui Jennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmarile la noua sa productie, comedia "Murder Mystery". Actrita a profitat de prezenta ei in nordul Italiei pentru a petrece cateva zile de relaxare in vila lui Clooney, informeaza Agerpres.

Jennifer Aniston si Brad Pitt au fost casatoriti intre 2000 si 2005, dar se pare ca, desi au trecut 13 ani de la divort, relatia lor a ramas speciala. Pe de alta parte, Jennifer Aniston pare sa se inteleaga foarte bine cu una dintre fiicele actorului, Shiloh. Un alt motiv pentru care actrita a decis sa vina la vila lui George Clooney este pentru a-i oferi sprijin moral lui Shiloh. Pe langa divortul parintilor sai, Shiloh ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, avand in vedere ca, desi s-a nascut fata, a simtit intotdeauna ca vrea sa fie baiat.

Nu este prima data cand se vorbeste despre o posibila impacare a celor doi actori, iar acum zvonurile s-ar putea adeveri. In ultimul timp, cei doi actori au fost vazuti de multe ori impreuna, ultima oara la Londra.

"Brad si Jen au luat legatura sporadic de-a lungul anilor, insa contactele dintre ei au devenit mai frecvente de cand actrita s-a despartit de Justin (Theroux)", au declarat surse apropiate celor doi actori pentru revista italiana Grazia. Dupa ce au fost vazuti la Londra si au petrecut impreuna o vacanta la vila lui George Clooney, zvonurile par mai adevarate ca oricand, incheie ABC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.