Madonna a provocat furie pe retelele de socializare dupa ce omagiul pe care trebuia sa-l aduca, luni seara, in cadrul galei MTV Video Music Awards, "reginei muzicii soul", Aretha Franklin, s-a dovedit un discurs despre ea insasi, noteaza Daily Mail.

In alocutiunea de 10 minute, prevazuta sa onoreze viata si realizarile legendarei artiste decedate saptamana trecuta in urma unui cancer pancreatic, Madonna a ales sa vorbeasca despre inceputurile carierei sale de cantareata si dansatoare, concentrandu-se aproape exclusiv pe anecdote legate de propria sa viata.

Artista a povestit publicului despre suisurile si coborasurile indelungatei sale cariere, intorcandu-se la Aretha doar pentru a mentiona ca a intrepretat unul din cantecele acesteia ("You make Me Feel Like A Natural Woman" ) in cadrul unei auditii pentru doi producatori de discuri francezi, scrie Agerpres.

Imediat, retelele de socializare au fost invadate de critici care invocau egocentrismul Madonnei si faptul ca vedeta nu a vorbit suficient despre personalitatea pe care fusese invitata sa o omagieze.

Mai multe staruri, printre care actrita Ariel Winter, cantautoarea Kandi Burruss sau prezentatorul radio Charlamagne Tha God au criticat prestatia Madonnei, indoindu-se ca discursul sau a fost unul despre Aretha Franklin.

"Deci... este acesta un omagiu pentru Aretha? Sau doar profiti de oportunitate pentru a vorbi despre tine?"
, a scris Ariel Winter, una dintre vedetele serialului "Modern Family", pe Instagram.

"Tot discursul a fost despre ea cand trebuia sa fie despre Aretha Franklin"
, a protestat si cantautoarea Kandi Burruss pe Instagram stories.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.