Robin Wright - castigatoarea Globului de Aur si nominalizata la premiile Emmy - se intoarce in calitate de presedinte al Statelor Unite in cel de-al saselea si ultim sezon al serialului House of Cards.

Ultimul sezon al serialului House of Cards revine pe Netflix pe 2 noiembrie 2018, se arata intr-un comunicat remis 9am.

Nominalizati la Academy Award®, actorii Diane Lane, Greg Kinnear si Cody Fern se vor alatura distributiei serialului. Acestia vor fi alaturi de Robin Wright, dar si de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott si Boris McGiver.

Producatorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ si Andrew Davies​.

Serialul a fost creat de Beau Willimon si este produs de Donen/Fincher/Roth si de studiourile MRC pentru Netflix.

In anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originala online care a primit nominalizari importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizari la Emmy, cu sapte premii castigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru "Outstanding Directing for a Drama Series". House of Cards a fost nominalizat la sase premii Golden Globes si a castigat doua. Legendara serie a primit 11 nominalizari pentru Screen Actors Guild si a castigat doua premii; un premiu AFI; patru nominalizari la premiile Writers Guild, cu un premiu castigat; doua nominalizari la BAFTA; patru nominalizari la premiile Producers Guild; doua nominalizari la premiile Directors Guild si un premiu Peabody, pe langa alte distinctii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.