Cantareata Demi Lovato, care a fost spitalizata de urgenta duin pricina unei presupuse supradoze, a vorbit pentru prima data despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada.

"Am vorbit intotdeauna deschis despre lupta mea cu dependenta. Ce am invatat acum este ca boala aceasta nu dispare si nu se estompeaza in timp. Este un lucru pe care trebuie sa incerc sa il depasesc, pentru ca nu am facut-o inca.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine si inca in viata. Le sunt recunoscatoare fanilor mei pentru tot sprijinul si iubirea pe care mi-au aratat-o in ultima saptamana. Gandurile voastre pozitive ma ajuta in aceste momente dificile.

Vreau sa le multumesc familiei, echipei mele si medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alaturi in tot acest timp. Fara ei nu as mai fi putut scrie acum aceasta scrisoare.

Am nevoie de timp sa ma vindec si sa ma reabilitez. Nu voi uita niciodata dragostea voastra si abia astept ziua in care sa pot spune ca am depasit aceste momente", a transmis artista, potrivit digi24.ro.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.