Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, si-a facut aparitia la un concert pe litoral imbracat in tricoul campaniei ''Fara penali in functii publice", tinand un discurs anti-PSD.

"Eu nu cred ca trebuie sa cantam pana cand tara asta se scufunda de tot. In Romania, nu stim cati mai suntem exact, dar stim sigur ca 5 milioane de romani sunt plecati din tara, iar numarul lor creste luna de luna. Cred ca nu e familie care sa nu aiba pe cineva in strainate. Cand pleci, nu mai esti altceva decat un imigrant. Niciodata nu vei fi adoptat cu adevarat de o tara, niciodata!

Faptul ca tara asta este conduca de o sleahta de hoti, care fac legi doar pentru ei si ca sa ne distruga, e vina noastra. Asta e vina fiecaruia dintre noi. Am ajuns sa existe televiziuni care improasca cu noroi si mint, e vina noastra. Sa ne fie clar, e vina noastra. Si un gest de normalitate ar fi sa terminam dracului cu hotii astia de la putere, o data pentru totdeauna.

Faptul ca trebuie sa se stranga atatea semnaturi, 500.000 si 20.000 pe judete, arata ca s-au gandit din timp ca Consitutia Romaniei sa nu poate fa niciodata revizuita de noi, ci doar de ei, si asta spune multe. Daca vrem sa traim intr-o tara cu mafia, atunci nu semnam", a spus artistul, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.