Nancy Sinatra, prima sotie a artistului Frank Sinatra, mama celor trei copii ai acestuia, a decedat in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 101 ani, informeaza Press Association.
Decesul a fost anuntat printr-un mesaj publicat sambata dimineata pe Twitter de fiica sa, Nancy Sinatra jr., cunoscuta pentru melodia ''These Boots Were Made For Walkin'''.

''Mama a incetat din viata linistita in noaptea aceasta la varsta de 101 ani. A fost o binecuvantare si lumina vietii mele. Mergi cu Dumnezeu, mama. Iti multumesc pentru tot",
a scris Nancy Sinatra jr.

Nancy Barbato s-a nascut la 25 martie 1917 si l-a cunoscut pe Frank Sinatra in 1934 intr-o statiune din New Jersey. El avea 19 ani, iar ea 17. Cei doi s-au logodit aproape imediat. In urmatorii ani, insa, s-au vazut foarte rar din cauza programului de munca foarte incarcat al lui Sinatra, scrie Agerpres.

Intrebat de Nancy daca in acest timp a avut o relatie cu o alta femeie Frank a raspuns afirmativ, insa a insistat ca acest lucru nu se va repeta, iar cei doi s-au casatorit, precizeaza sursa citata.

In luna septembrie 1950, Nancy a solicitat divortul de Frank invocand tortura psihologica.

Frank Sinatra a avut trei copii din casatoria cu Nancy Barbato (Nancy, Frank jr. si Tina), toti fiind nume importante pe scenele americane. Intre 1951-1957, a fost casatorit cu actrita Ava Gardner, iar intre 1966-1968, cu actrita Mia Farrow. Din 1976 pana la decesul sau, a fost casatorit cu fosta dansatoare Barbara Marx.

Cantaret, compozitor si interpret de jazz, Frank Sinatra a fost unul dintre artistii cu puternice influente asupra muzicii secolului XX. A murit la 14 mai 1998, in urma unui atac de cord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.