O femeie in varsta de 38 de ani si fiica ei de 6 ani au murit dupa ce au fost lovite de o masina, in timp ce mergeau pe marginea drumului, in localitatea galateana Viile.

O femeie de 38 de ani si fiica ei de 6 ani au murit dupa ce o masina condusa de o soferita de 35 de ani, care abia isi luase permisul in martie, le-a lovit.

"O femeie si copilul ei circulau pe marginea drumului si au fost lovite din spate de un autoturism marca Smart. In urma accidentului a rezultat decesul, pe loc, al fetitei, iar mama a fost transportata cu elicopterul SMURD la spital. Pietonii se deplasau in acelasi sens cu autoturismul. Regulile de deplasare a pietonilor sunt din sens opus. Urmeaza sa efectuam cercetarea la fata locului si vom stabili partile de vinovatie pentru fiecare participant la trafic. Soferita a fost testata cu etilotestul, dar rezultatul a fost negativ", a precizat cms. sef Bogdan Carp, IPJ Galati.

Medicii SMURD au incercat timp de o ora sa resusciteze copila, insa fara succes.
"Pentru copil s-au facut manevre de resuscitare timp de 50 de minute, din pacate fara raspuns favorabil. Mama a fost preluata in coma profunda, cu traumatism cranio-cerebral grav, pe timpul transportului a facut stop cardio-respirator, a fost predata cu manevre in curs. Prognosticul este rezervat pentru mama'', a precizat dr. Ioana Mircea, SMURD Galati. Din pacate, la cateva minute dupa ce a ajuns la Spitalul de Urgenta Galati, mama a decedat si ea.

Acum, se fac cercetari pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa, informeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.