Traian Basescu a copmentat condamnarea lui Constantin Nita la inchisoare cu executare, afirmand ca fostul ministru a fost denuntat de Urdareanu, care l-a denuntat si pe Ludovic Orban, dar care a fost achitat.

"Abia acum intelegem de ce Sica Mandolina a devenit un „om de nadejde” care merita sa faca denunturi pentru inalta tradare", spune Basescu.

"Omul de afaceri Urdareanu l-a denuntat pe fostul ministru Constantin Nita ca i-a cerut spaga si Constantin Nita a fost condamnat la patru ani de inchisoare. Tot omul de afaceri Urdareanu l-a denuntat si pe Ludovic Orban ca i-a cerut spaga, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum intelegem de ce Sica Mandolina a devenit un „om de nadejde” care merita sa faca denunturi pentru inalta tradare. Si, uite asa, cine nu sare primeste condamnare. PS - doar observ si eu”, scrie Basescu pe Facebook, vineri dimineata, postarea fiind intitulata “Cine nu sare primeste condamnare".

Judecatorii Instantei Supreme au decis o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu executare pentru Constantin Nita. Decizia este definitiva. Decizia instantei este definitiva, iar fostul ministru a fost incarcerat la Penitenciarul Codlea, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.