Purtand o tinuta vestimentara sobra, Kim Kardashian a ajuns la Casa Alba miercuri dupa-amiaza, potrivit unui fotograf de la AFP.

"Am avut o super-intalnire cu Kim Kardashian astazi, am discutat despre reforma carcerala si despre condamnari"
, a scris pe Twitter presedintele american, care a ilustrat acel mesaj cu o fotografie ce il prezinta, zambitor, alaturi de starleta TV, in Biroul Oval de la Casa Alba.

Potrivit companiilor mass-media americane, Kim Kardashian a discutat si cu Jared Kushner, ginere si consilier al presedintelui american, care coordoneaza eforturile - deocamdata incipiente - ale administratiei republicane de la Casa Alba in vederea realizarii unei reforme a justitiei penale din Statele Unite, scrie Agerpres.

Kim Kardashian a cerut eliberarea lui Alice Marie Johnson, o sexagenara incarcerata de peste 20 de ani pentru o infractiune lipsita de violenta, asociata consumului de droguri.

Administratia presedintelui Barack Obama a dorit sa faca o prioritate din modificarea legislatiei rigide din domeniul condamnarilor, insa nu a reusit sa obtina sprijinul Congresului, fapt care a determinat un aflux de gratieri prezidentiale si masuri de clementa.

In schimb, Donald Trump are o pozitie mult mai dura in aceasta chestiune.