Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock din lume, cu peste 50 de ani de cariera si peste 100 de milioane de albume vandute, a caror muzica suna la fel ca in prima zi si demonstreaza cu fiecare concert ca placerea lor a crea muzica si de a o interpreta este aproape de necrezut.

Livrand un Crazy World Tour, care ii va inspira pe toti cei cei prezenti, Scorpions vor readuce energia si emotia cu care si-au obisnuit fanii la toate concertele lor. Cinci decenii de muzica vor putea fi auzite intr-o singura seara, la spectacolul ce se anunta exploziv.
In deschiderea mega show-ul uneia dintre trupele care fac parte din istoria rock-ului mondial, vor canta Compact B si Salamandra.

Compact B s-a reunit, Dupa Ani si Ani, in 2017, intr-o formula ce include membrii importanti ai trupei care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului: Costi Camarasan - fondatorul formatiei Compact, Lelut Vasilescu, Adrian Coco Tinca, Adrian Ordean si Monel Puia. Invitatul special Compact B este Leo Iorga.

Salamandra, trupa al carei lider, Cristian Becker, a facut parte din prima sa formula din anul 1969, detine un repertoriu international impresionant si a sustinut numeroase concerte atat in tara, cat si in strainatate.

Scorpions revin la Bucuresti pe 12 iunie, la Romexpo iar biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), la preturile de de 350 lei (Tribuna), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) si 150 lei (Gazon B).