LifeStar 2 Mai 2018 10:29
DJ-ul Avicii, care a incetat din viata pe 20 aprilie in Oman, s-ar fi sinucis prin automutilare, provocandu-si rani fatale cu ajutorul unor cioburi, informeaza TMZ, care citeaza surse anonime, conform AFP.

Artistul ar fi spart un pahar si o sticla inainte de a folosi cioburile pentru a-si provoca ranile care i-au adus moartea, transmite TMZ.

DJ-ul ar fi fost victima unei depresii profunde, precum se poate deduce si din comunicatul transmis de familia sa, scrie ziare.com.

Intr-un comentariu cu privire la decesul sau, familia a subliniat intr-o declaratie: "S-a luptat cu ganduri despre sens, viata si fericire.Nu a mai putut rezista. A vrut sa isi gaseasca pacea".

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii, al carui nume real era Tim Bergling, a fost cunoscut marelui public pentru hitul sau "Wake Me Up" cu cantaretul Aloe Blacc in 2013.

In ultimii ani, suedezul nu si-a ascuns problemele de sanatate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit sa anuleze prestatiile din 2014 pentru eliminarea vezicii biliare si a apendicelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.