''V-a facut sa dansati cu milioanele pe creatia sa ''Africa'' sau pe ''Quand tu pars'', precum si zeci de alte titluri. Flacara lui Rose Laurens s-a stins in urma unei lungi suferinte cu care s-a luptat si pe scena Cabaret Sauvage, in 2016'', a scris acesta intr-un comunicat.

Dupa lansarea mai multor melodii in anii '1970, Rose Laurens, pe numele sau adevarat Rose Podwojny,a obtinut un rol in comedia muzicala ''Les Misérables'' din 1980.

Cantareata isi lanseaza primul album in 1982, ''Déraisonnable'', realizat de compozitorul Jean-Pierre Goussaud, care a colaborat, de asemenea, cu Dalida si Céline Dion.

Pe acest album figureaza si melodia ''Africa'', care s-a vandut in peste un milion de exemplare, scrie Agerpres.

Cu cateva saptamani in urma, hitul a fost relansat intr-o versiune contemporana de catre cantaretul Julien Doré impreuna cu Dick Rivers.

Rose Laurens a lansat aproximativ zece albume si a colaborat cu Francis Cabrel, Jean-Jacques Goldman, Yves Duteil si, recent, cu Pierre Palmade, impreuna cu care a semnat ultimul sau album, ''ADN'', si a cantat in 2016 pe scena clubului parizian Cabaret Sauvage.

Cantareata a jucat in 2001 in pelicula ''L'ombre d'un géant'', comedie muzicala de François Valéry.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.