Anuntul a fost facut de catre impresarul DJ-ului.

"Cu profund regret anuntam pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost gasit mort in Muscat, Oman vineri dupa-amiaza, 20 aprilie. Familia este devastata si cerem tuturor sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada grea. Nu vor mai fi facute alte comentarii", a anuntat impresarul starului.


Cauza decesului este neclara.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.
Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii a fost cunoscut marelui public pentru hitul sau "Wake Me Up" cu cantaretul Aloe Blacc in 2013.

In ultimii ani, suedezul nu si-a ascuns problemele de sanatate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit sa anuleze prestatiile din 2014 pentru eliminarea vezicii biliare si a apendicelui.

Cu doi ani in urma, si-a surprins fanii anuntand ca nu va mai performa pe scena. "Am hotarat ca acest turneu din 2016 va fi ultimul si ca acestea vor fi ultimele mele spectacole", a scris el, justificand aceasta decizie prin dorinta de a face "mai multe lucruri" in viata sa. "Scena nu a fost pentru mine", a spus el mai tarziu pentru revista Billboard. "Sunt mai mult o persoana introvertita in general. A fost intotdeauna foarte greu pentru mine. Am adunat prea multa energie negativa''.

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine platite ani de zile, a castigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.