1. In film se pot vedea poze reale cu familia Krasinski - Blunt (cei doi sunt casatoriti si au doi copii)

2. La inceputul fimului, cand familia Abbot merge intr-un supermarket, se poate vedea ca toata mancarea de pe rafturi a fost luata si au ramas doar pungile de chipsuri. Motivul: acestea fac prea mult zgomot cand sunt deschise si mancate, fapt ce ar putea atrage monstrii.

3. Millicent Simmonds, actrita in varsta de 11 ani care joaca rolul lui Regan, este surda si in realitate.

4. Actorul George Clooney este cel care l-a recomandat pe Noah (cel care joaca rolul baietelului Marcus) pentru acest film. Copilul este britanic.

5. Scena din cada s-a facut intr-o singura dubla.

6. Inainte de acest film, Krasinski nu era fan al filmelor horror.

7. Pentru a se pregati, Krasinski s-a uitat la filme precum Get Out, The Witch sau The Babadook si nota scenele in care s-a speriat sau s-a enervat.

8. Dupa ce a citit scriptul, Emily Blunt i-a spus sotului ei ca doar ea ar putea juca rolul lui Evelyn.

9. Dupa film, Krasinski a declarat ca aceasta colaborare cu sotia sa a fost "cea mai buna pe care am avut-o in viata mea" si ca aceasta experienta i-a apropiat si mai mult.

10. Filmul este o metafora a vietii de parinte: "Fiica noastra s-a nascut dupa trei saptamani de cand am citit scriptul si traiam cu frica de a o proteja, de a o tine in viata. Eram destul de bun sa ii fiu tata? Toate aceste teme sunt in film", a declarat Krasinski pentru The Independent.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.