Mariah Carey le-a multumit fanilor pentru sprijinul acordat dupa ce a marturisit ca sufera de tulburare bipolara.

"Ma simt inspirata de fiecare dintre povestile voastre si emotionata de sprijinul vostru coplesitor. Sa continuam sa ne incurajam reciproc in calatoriile noastre", a scris cantareata pe retelele de socializare.

Mariah Carey a marturisit in urma cu cateva zile ca sufera de tulburare bipolara, vorbind pentru prima oara despre lupta pe care o duce cu acesta afectiune.

"Pana de curand, am trait in negare si in izolare si cu o teama constanta ca cineva ma va demasca. Era o povara prea grea si, pur si simplu, nu am putut sa o mai duc. Am cautat si am primit tratament, m-am inconjurat de oameni pozitivi si m-am intors sa fac ceea ce iubesc - sa compun cantece si sa fac muzica"
, a spus artista.

Mariah Carey si-a lansat cariera in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost si sot timp de patru ani, fiind recunoscuta pentru vocea sa care atinge cinci octave.

Mariah Carey a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, datorita piesei "Touch My Body". Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decenii.

Citeste si:
Bogdan Aurescu, declarații la reuniunea în format G7+: „România va...
Bogdan Aurescu, declarații la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.