Printul Harry si logodnica lui, Meghan Markle, a caror casatorie va avea loc in luna mai, au cerut admiratorilor care intentioneaza sa le trimita cadouri de nunta sa renunte la aceasta idee si, in schimb, sa faca donatii in beneficiul unor asociatii si organizatii de caritate, a anuntat luni biroul de presa al printului britanic, citat de Reuters.

Printul Harry si Meghan Markle, care se vor casatori la Castelul Windsor pe 19 mai, au fost intampinati de multimi numeroase de admiratori atunci cand au aparut in public in ultimele luni, dupa ce si-au anuntat logodna in noiembrie 2017.

Intr-o declaratie oficiala publicata luni, printul Harry si viitoarea sotie a lui au spus ca sunt deosebit de recunoscatori pentru bunavointa cu care au fost intampinati de cetatenii britanici si "tin foarte mult ca tot mai multi oameni sa beneficieze de aceasta stare de spirit deosebit de generoasa".

"De aceea, pentru a marca aceasta ocazie, cuplul a cerut fiecarei persoane sa faca o donatie in favoarea unor asociatii de caritate in loc sa le trimita cadouri de nunta", a precizat comunicatul dat publicitatii de biroul de presa al printului britanic.
Printul Harry si Meghan Markle au selectat sapte organizatii caritative - niciuna cu care ei sunt asociati in mod direct - pe care britanicii ar putea sa le sprijine prin intermediul unor donatii, scrie Agerpres.

Printre ele se afla Children's HIV Association, Myna Mahila Foundation - care ajuta femeile din cartierele sarace ale Mumbaiului -, organizatia Crisis care ajuta persoanele fara adapost, grupul ecologist Surfers Against Sewage si Scotty's Little Soldiers, care sprijina copiii ai caror parinti au murit in timp ce luptau pentru armata britanica.

Printul Harry, fost ofiter in aviatia britanica si care a participat la doua stagii de lupta in Afganistan, militeaza de mai multi ani in favoarea asociatiilor care sprijina veteranii de razboi din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.