Actorul Arnold Schwarzenegger s-a intors in locuinta sa din Los Angeles dupa o operatie pe cord deschis, a anuntat vineri pe Twitter purtatorul de cuvant al acestuia, citat de AFP.

"Update: Schwarzenegger s-a intors acasa", a scris Daniel Ketchell pe cunoscuta retea de socializare, potrivit Agerpres.

Intr-o declaratie oferita AFP, purtatorul de cuvant al vedetei filmelor de actiune a precizat ca starul a parasit spitalul vineri dupa-amiaza si ca in prezent se odihneste acasa, intr-o stare de spirit "fantastica".

"M-am intors
", a declarat fostul campion de culturism, in varsta de 70 de ani, dupa ce s-a trezit din operatia suferita pe 29 martie - potrivit unui tweet scris la o zi dupa de acelasi Ketchell.

Potrivit AFP, operatia a constat in inlocuirea unei valve, implantate fostului guvernator republican in 1997.

Nascut in Austria in 1947, Schwarzenegger a ajuns in Statele Unite in 1968, unde a avut o cariera indelungata, impunandu-se ca actor, om politic, militant ecologist si, in ultimul timp, ca unul dintre criticii presedintelui Donald Trump.

Luni, vedeta a scris la randul sau pe Twitter: "Este adevarat: M-am intors!", facand aluzie la celebra sa fraza "Ma voi intoarce!" din filmul-cult "Terminator".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.