Salman Khan, unul ditre cei mai in voga actori din industria cinematografica indiana, a fost condamnat de un tribunal din Rajasthan pentru ca a vanat antilope ce faceau parte dintr-o specie rara, in 1998. "Salman Khan a fost condamnat in virtutea legii care protejeaza fauna salbatica", a declarat in fata reprezentantilor presei procurorul Mahipal Bishnoi.

Din cauza lentorii sistemului judiciar din India pot sa treaca foarte multi ani inainte ca un caz sa fie judecat.

Pedeapsa pe care o va primi starul de cinema, in varsta de 52 de ani, nu a fost deocamdata pronuntata. Actorul, care a fost prezent la tribunal joi, risca o pedeapsa de sase ani de inchisoare, scrie Agerpres.

Un obisnuit al scandalurilor, dar si al rolurilor de barbat musculos si dominator, Salman Khan tine capul de afis al cronicilor mondene indiene de mai multi ani, fara insa ca acest lucru sa ii stirbeasca din popularitate in fata milioanelor lui de fani.

Sute de politisti au fost desfasurati intr-un dispozitiv de securitate amplasat in fata Tribunalului din Jodhpur pentru a-i tine la distanta pe numerosii fani veniti la fata locului pentru a-si exprima sprijinul fata de actorul lor preferat.

Alte patru celebritati de la Bollywood - Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu si Neelam Kothari - care au participat la acea partida de vanatoare, desfasurata intr-o pauza de filmari, au fost exonerate de acuzatii din cauza lipsei de probe.