Actorul Dwayne Johnson a marturisit ca a suferit de depresie dupa incercarea mamei sale de a se sinucide, pe cand el avea doar 15 ani, transmite Reuters.

"Depresia nu discrimineaza niciodata. Mi-a luat mult timp sa inteleg acest lucru. Cheia este sa nu iti fie teama sa vorbesti despre asta. Mai ales noi, barbatii, avem tendinta de a pastra aceasta poblema pentru noi. Nu sunteti singuri", a scris actorul pe Twitter.

"The Rock" a declarat pentru ziarul britanic Express ca depresia s-a declansat dupa ce a fost martot la incercarea mamei sale de a-si lua viata dupa ce au fost evacuati din apartamentul in care locuiau.

"Am ajuns la un punct in care nu voiam sa fac ceva sau sa merg undeva. Plangeam constant", a marturisit starul, potrivit stirileprotv.ro.

Pe langa episodul in care mama sa a incercat sa se sinucida, la depresia de care a suferit multi ani a contribuit si faptul ca s-a despartit de iubita lui de la acea vreme.

"Ne-am vindecat amandoi, dar trebuie sa facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atentie altor oameni care sufera"
, a mai precizat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.