Starul pop canadian Justin Bieber le-a marturisit fanilor de Paste ca Iisus i-a schimbat viata, informeaza Press Association.

Intr-o nota postata pe Instagram in duminica Pastelui, artistul in varsta de 24 de ani a tinut sa le reaminteasca celor 98,3 milioane de utilizatori ai retelei de socializare care este adevaratul sens al acestei sarbatori.

"Iisus mi-a schimbat viata. Pastele nu este despre un iepuras, ci o readucere aminte ca Iisus a murit pe cruce pentru pacatele mele si apoi a inviat din morti invingand moartea!", a dezvaluit pe Instagram cantaretul, care de mai multi ani nu se sfieste sa isi afiseze convingerile religioase.

"Daca crezi ca acest lucru s-a intamplat, el schimba tot", a adaugat artistul in mesajul care a fost apreciat de peste 2,7 de milioane de utilizatori ai Instagram, neuitand totodata sa le ureze acestora traditionalul "Paste Fericit!".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.