Ricky Martin a declarat ca a evitat ani de zile chiar relatiile platonice din cauza faptului ca se temea ca oamenii vor afla ca este homosexual, relateaza joi Press Association.

Actorul si cantaretul in varsta de 46 de ani si-a anuntat public orientarea sexuala in 2010, dupa ani de speculatii privind sexualitatea sa. El a declarat pentru revista "Attitude" ca pana atunci s-a "supus" cu totul carierei lui.

"Nu am deschis usi pentru noi relatii si nu vorbesc despre relatii romantice, vorbesc despre orice relatie, pentru ca nu voiam ca oamenii sa ma cunoasca prea mult", a spus el.

"Evitam chiar sa stau si sa am o relatie cool cu niste producatori uimitori sau mari regizori de film pentru ca imi era frica ca daca petrec mai mult de doua ore cu mine si-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atat de multa energie incercand sa-mi manipulez sexualitatea", a adaugat el.

Ricky Martin a jucat recent rolul partenerului lui Gianni Versace, Antonio D'Amico, in serialul "The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story".

El a spus ca propria lui experienta de homosexual care se ascundea de ochiul public i-a folosit in rolul din serialul a carui actiune se desfasoara in anii 1990, scrie Agerpres.

"Nivelul de nedreptate cu care ne confruntam atunci ca comunitate era dur"

"Am jucat orice rol inca inainte de a lucra la acest proiect. Am fost un gay care se ascundea si care ii faceam pe partenerii mei sa se ascunda. Am avut relatii cu alti barbati care se ascundeau si am avut relatii cu barbati care nu se ascundeau dar din cauza mea au facut acest lucru. Si asa retraiesc tot ce am facut", a mai declarat Martin.

Cantaretul este acum casatorit cu Jwan Josef si au impreuna gemeni si este incantat sa fie o sursa de inspiratie pentru alti homosexuali.

"Ne place la nebunie! Nu este nici macar pentru noi, este pentru copiii nostri (...) care se uita la noi pe covorul rosu si spun: "Aia sunt taticii nostri, cat de tare!".

Citeste si:
Ricky Martin riscă 50 de ani de închisoare, pentru incest
Ricky Martin riscă 50 de ani...

Actorul s-a declarat incantat sa-i poata doza pe copii cu "respect de sine" si sa-i faca sa inteleaga cat de uimitor este sa faca parte dintr-o familie moderna. "Stim ca purtam acest steag si daca este sa-l purtam, atunci sa-l agitam foarte puternic", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.