Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a pus capat agendei sale oficiale pentru a se pregati de nasterea celui de-al treilea copil, care ar putea veni pe lume in orice moment, potrivit printului William, relateaza vineri ziarul spaniol El Pais.

Ducesa si printul William au participat saptamana aceasta la mai multe evenimente pentru a celebra Commonwealth. Pentru Kate, au fost ultimele evenimente publice, deoarece la recomandarea medicilor ea se retrage din viata publica pentru a astepta nasterea celui de-al treilea copil al sau.

Este prevazut ca bebelusul sa vina pe lume la jumatatea lunii aprilie, desi casa regala nu a informat exact data cand ajunge la termen sarcina ducesei.

Printul William i-a marturisit saptamana aceasta artistului Ringo Starr, care a fost innobilat marti intr-o ceremonie in prezenta reginei Elisabeta a II-a, ca sotia sa ar putea naste "dintr-un moment in altul".

Bebelusul va fi cel de-al saselea stranepot al reginei si va ocupa locul cinci pe linia de succesiune la tronul britanic.

Daca este baiat, noul bebelus al lui William si Kate il va muta pe printul Harry, al doilea fiu al printului Charles si al Dianei, pe locul sase in linia de succesiune la tron, scrie Agerpres.

Kate Middleton, in varsta de 36 de ani, va naste la St. Mary's Hospital din Londra, unde au venit pe lume si primii ei copii, printul George si printesa Charlotte.

Medicii i-au recomandat din nou ducesei sa nu se gandeasca sa nasca acasa, cum a vrut si in precedentele ocazii.

Totusi Kate nu va sta prea mult la St. Mary's Hospital daca lucrurile decurg bine, avand in vedere ca, la precedenta nastere a fiicei sale Charlotte, ea nu a petrecut decat 12 ore la acest spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.