Cynthia Nixon, una dintre vedetele serialului "Sex and the City" si-a lansat, luni, campania pentru candidatura la functia de guvernator al New York-ului. 

Nixon a jucat rolul Mirandei Hobbes in serialul de succes produs de HBO, o femeie de cariera.

Luni, actrita si-a anuntat candidatura pentru postul de guvernator al statului New York, intr-o postare pe pagina sa de Twitter.

"Iubesc New York, iar astazi imi anunt candidatura pentru functia de guvernator", a declarat Nixon, potrivit Agerpres.

Actrita promoveaza politici progresiste, printre principalele sale obiective numarandu-se si imbunatatirea asistentei medicale si repararea sistemului de transport subteran.

"Ne-am saturat de politicieni carora le pasa mai mult de titlurile din presa si de putere decat de noi. Nu mai poate fi vorba doar de afaceri, ca de obicei", a declarat Nixon.

Actrita se descrie drept "o activista liberala care nu a fost cumparata si platita pentru anumite interese", pe site-ul sau pentru strangere de fonduri.

Nixon va candida impotriva actualului guvernator, Andrew Cuomo, si a fostului senator de stat Terry W. Gipson. Alegerile vor avea loc in luna noiembrie.

In prezent, sansele ca actrita sa castige sunt minime, potrivit unui sondaj realizat de Siena College Research Institute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.