In cadrul unui interviu acordat pentru revista Harper's Bazaar, Jennifer Lopez a facut devaluiri despre un episod de hartuire sexuala, sustinand ca i-a fost frica sa vorbeasca, in pofida faptului ca nu s-a confruntat cu violenta.

''Nu am fost abuzata in felul in care au fost alte femei. Mi-a spus insa vreun director sa-mi scot bluza si sa-mi arat sanii? Da, mi-a spus. Am facut-o? Nu, nu am facut-o'', a spus vedeta.

''Cand m-am impotrivit, am fost speriata. Imi amintesc cum imi batea inima cu putere gandindu-ma «Ce am facut? Barbatul acesta este angajatorul meu!»'', a continuat ea.

''Se intampla la unul dintre primele mele filme. Dar in adancul meu, stiam ca purtarea nu era corecta. Rezultatul putea fi oricare. Dar cred ca, in cele din urma, spiritul meu din Bronx a spus «Nu, nu am sa las sa se intample asta»'', a mai aratat artista, potrivit a1.ro.

Jennifer Lopez, nascuta in 1968 in cartierul Bronx din New York, s-a lansat initial ca actrita, inainte de a deveni o vedeta a muzicii pop. Dupa ce a devenit cunoscuta in anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine ma marit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezerva" si "Pregateste-te, ca vine!". Si-a lansat albumul de debut, "On the 6", in 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat si in calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar si cu numeroase albume pop, care s-au vandut in peste 75 de milioane de exemplare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.