Gala Oscar din 2018, a inregistrat cea mai slaba audienta din istoria evenimentului. Care este parerea presedintelui Statelor Unite cu privire la acest subiect.

"Cea mai scazuta audienta din istorie a Oscarurilor. Problema este ca nu mai avem staruri - cu exceptia presedintelui vostru (glumesc, desigur)", a scris Donald Trump pe Twitter.

26,5 milioane de telespectatori au urmarit evenimentul care a avut loc in Los Angeles, fiind cu peste 5 milioane de telespectatori mai putin fata de editia din 2008, de exemplu, scrie digi24.ro.

Fata de anul trecut, cand evenimentul a fost urmarit de 32,9 milioane de telespectatori, audienta a scazut cu 19%.

Cea de a 90-a editie a galei premiilor Academiei americane de film a avut loc duminica seara la Dolby Theatre din Los Angeles. Filmul "The Shape of Water", regizat de mexicanul Guillermo del Toro, a fost principalul castigator, cu patru statuete in palmares. Pe locul doi s-a aflat "Dunkirk", care a primit 3 Oscaruri, in timp ce alte patru filme au plecat cu cate doua statuete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.