Potrivit tabloidului australian NW, inima lui Brad Pitt bate din nou pentru o femeie frumoasa, nimeni alta decat actrita Halle Berry. O sursa a declarat ziarului ca cei doi "au avut o serie de intalniri secrete intr-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air''.

''Este devreme pentru a spune (cu siguranta), dar pana acum lucrurile merg bine, iar Brad o considera absolut uimitoare", a adaugat sursa.

Potrivit acesteia, intre cele doua vedete de la Hollywood ar fi aparut o scanteie in urma cu doi ani, insa amandoi erau implicati atunci intr-o relatie. "Legatura exista. Brad este cu adevarat genul lui Halle, iar el o apreciaza foarte mult, astfel incat nu este surprinzator faptul ca au decis sa petreaca timpul impreuna".

Dupa despartirea de Angelina Jolie, actorului i s-au atribuit mai multe iubite cum ar fi, de exemplu, actrita franceza Marion Cotillard. Ultima relatie presupusa a lui Brad ar fi cea cu actrita Ella Purnell, mai tanara cu 32 de ani decat el si care a interpretat-o pe adolescenta Jolie in filmul "Maleficent". Insa, Purnell a dezmintit categoric aceasta relatie, scrie Agerpres.

Pana cand Brad Pitt si Halle Berry nu vor face un anunt oficial nu se va sti daca este vorba de o relatie amoroasa. Insa, totul pare sa indice ca la mijloc este o poveste de dragoste care ar putea deveni realitate, incheie La Vanguardia.