Printul Harry le-a deranjat deja pe viitoarele sale rude, cu luni de zile inainte de nunta lui cu actrita americana Meghan Markle, prin comentariile sale despre vizita lor de la Craciun la familia regala, relateaza DPA.

"Este familia pe care cred ca nu a avut-o niciodata", a comentat Harry in timpul unui interviu de miercuri privind participarea lui Meghan Markle la reuniunea traditionala de Craciun a familiei regale din estul Angliei.

Samantha, sora vitrega de a lui Meghan, i-a raspuns pe Twitter: "De fapt are o familie mare care a fost mereu acolo pentru ea si impreuna cu ea".

"Familia noastra a fost una foarte normala si atunci cand tata si Doria au divortat, am facut cu totii in asa fel incat ea sa aiba doua case. Nimeni nu a fost instrainat, nu a avut timp pentru asa ceva", a adaugat Samantha.

Printul Harry, 33 de ani, si Meghan, 36 de ani, au anuntat ca se vor casatori in luna noiembrie, dupa luni de speculatii. Cuplul, care se va casatori in mai 2018 la Castelul Windsor, a dat publicitatii cu cateva zile inainte de Craciun o serie de fotografii comandate special pentru a-si celebra logodna, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.