Este un sfarsit de an trist pentru Rihanna, care la cateva ore dupa Craciun era in doliu, dupa ce a pierdut un membru al familiei sale in circumstante teribile, informeaza Huffington Post.

Ziua de marti, 26 decembrie, s-a dovedit a fi un cosmar pentru cantareata. Varul ei Tavon Kaiseen Alleyne a fost ucis in Barbados, insula de unde este originara si artista, la cateva ore dupa ce petrecusera Craciunul impreuna.

Potrivit publicatiei Barbados Today, tanarul de 21 de ani ar fi fost abordat de un barbat in timp ce mergea prin fata casei sale, impuscandu-l de mai multe ori. Alleyne a murit cateva ore mai tarziu din cauza ranilor, scrie Agerpres.

Foarte afectata de aceasta drama, Rihanna, in varsta de 29 de ani, a dorit sa-i aduca un omagiu rudei sale, scriind cateva cuvinte insotite de o fotografie pe contul ei de Instagram.

"Odihneste-te in pace, vere... Nu-mi vine sa cred ca noaptea trecuta te-am tinut in bratele mele! N-am crezut niciodata ca ar putea fi ultima data cand am simtit caldura corpului tau! Te voi iubi mereu'',
a scris ea, adaugand hashtag-ul #endgunviolence, alaturi de fotografia in care apare alaturi de Tavon Kaiseen Alleyne. Cantareata a cerut astfel sa se puna capat violentei cu arme de foc.

In Barbados, dreptul de a detine o arma este stabilit prin Legea privind armele de foc din 1998. Fiecare cetatean care doreste sa detina o arma de foc trebuie, ca si in Statele Unite, sa treaca un test pentru a-i fi verificate antecedentele si capacitatea de a detine o arma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.