Fostul presedinte SUA, Barack Obama, a fost intervievat de Printul Harry, in timpul editiei din acesta an a Jocurilor Invictus, desfasurat la Toronto. Interviul a fost realizat pentru o emisiune care va fi difuzata la BBC Radio 4 pe 27 decembrie.

Duminica a fost lansat un promo al emisiunii, care ii infatiseaza pe cei doi, pe care ii leaga o prietenie de cativa ani, purtand o discutie plina de umor.

La inceputul interviului, Obama se amuza pe seama situatiei, intrebandu-l pe Printul Harry daca trebuie sa foloseasca accentul britanic.

Cei doi au vorbit despre "interesul comun pentru construirea unor platforme pentru viitoarea generatie de tineri lideri", informeaza reprezentantii Palatului Kensington, potrivit News.ro.

In acelasi interviu, fostul presedinte SUA vorbeste si despre munca pe care a efectuat-o in ultimele luni, prin Obama Foundation, dar si despre amintirile pe care le are de la parasirea biroului prezidential.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.