Actorul Tom Hanks nu s-a aratat surprins de scandalul hartuirii sexuale de la Hollywood, insa este de parere ca niciodata nu este prea tarziu pentru a face o schimbare.

In cadrul unui interviu acordat Hollywood Reporter, castigatorul premiului Oscar a vorbit despre acuzatiile de hartuire si agresiune sexuala care au fost lansate impotriva mai multor personalitati de la Hollywood.

"Exista o multime de motive pentru care oamenii lucreaza in industria filmului. Sa lucrezi la un film este o experienta de viata care poate genera foarte multa bucurie. Poti intalni persoana de care te indragostesti, poti rade mult alaturi de echipa, poti sa gasesti cel mai bun prieten, poti lucra cu unul dintre idolii tai. Aceasta este partea buna a industriei", a declarat Hanks.

"Insa, se pot intampla si lucruri rele. Exista anumite care intra in aceasta industrie pentru ca au pierdut puterea in alte domenii de activitate. Am produs un proiect in care cineva a spus: «Exista un element de hartuire in ceea ce se intampla aici.» Si imediat ce auzi asta, trebuie sa te ocupi de problema. Vorbesti cu toata lumea si afli ce s-a intamplat", a completat el, citat de hotnews.ro.

"Poate exista acel comportament de pradator pe platourile de filmare (...) Exista gandirea: «Vino si incearca sa obtii acest loc de munca. Vino sa imi demonstrezi ca vrei acest loc de munca». Acesta este un pacat si este impotriva legii. Este un tip de hartuire si de comportament de pradator care incalca un cod asumat al eticii", a explicat Hanks.

"Cineva a spus: «E prea tarziu sa schimbi lucrurile?» Nu, nu este niciodata prea tarziu", a spus actoul, potrivit People. "Nu este niciodata prea tarziu sa inveti comportamente noi. Si aceasta este responsabilitatea oricui doreste sa se supuna unui cod de etica profesionala ".

Tom Hanks, nascut pe 9 iulie 1956, este actor, regizor si producator american de film, care a castigat de doua ori premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor principal”, cu rolurile interpretate in filmele ”Philadelphia” si ”Forrest Gump”. Starul american a primit alte trei nominalizari la Oscar pentru prestatiile sale din filmele ”Vreau sa fiu mare/ Big”, ”Salvati soldatul Ryan” si ”Naufragiatul”. In palmaresul sau se mai afla patru Globuri de Aur si un Urs de Argint, castigat la Festivalul de Film de la Berlin in 1994, pentru ”Philadelphia”. Actorul a putut fi vazut in ultimii ani pe marile ecrane in "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown -, dar si alaturi de Julia Roberts, in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

Citeste si:
Care este schimbarea de care ai nevoie chiar acum în viața ta în...
Care este schimbarea de care...

Citeste si: Top 8 lectii de viata pline de intelepciune de la actorul Tom Hanks


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.