Cantareata Willow Smith, fiica rapperului si actorului Will Smith si a actritei Jada Pinkett-Smith, a marturisit ca a intampinat dificultati din cauza celebritatii sale in timpul copilariei, informeaza nme.com.

Willow Smith, in varsta de 17 ani, si-a lansat primul single, „Whip My Hair”, la varsta de 10 ani.

In cadrul unui interviu acordat revistei Girl Gaze, artista a spus ca a intampinat dificultati din cauza celebritatii sale.

„Este absolut ingrozitoare. Sa cresti si sa incerci sa iti gasesti drumul in timp ce oamenii considera ca au un fel de drept de a sti ce se intampla cu tine este absolut ingrozitor – si singura cale de a depasi acest lucru este de a il accepta”, a spus ea.

„Nu iti poti schimba fata. Nu iti poti schimba parintii. Nu poti schimba nimic dintre aceste lucruri. Prin urmare, cred ca multi copii ca mine ajung sa sufere de depresie, iar lumea se uita la ei prin intermediul telefoanelor lor, glumind pe seama lor si al efectului tulburator pe care acest stil de viata il are asupra mintii”, a adaugat ea.

Willow a facut referire si la decizia ei de a intra in industria muzicala la 10 ani

„Atunci cand esti nascut celebru, ai doua optiuni. Fie accepti in totalitate acest lucru si accepti ajutorul din interior, fie te gandesti sa te ascunzi cu totul de vizorul societatii. Nu exista cale de mijloc”, a mai spus artista.

In aprilie, a fost anuntat ca Willow Smith si fratele ei, Jaden Smith, lucreaza impreuna la un proiect muzical, ca parte a unei noi „trupe rock”, alaturi de Odessa Adlon, iubita artistului, scrie News.ro.

Willow Smith a jucat in filme precum ”Legenda vie/ I Am Legend” si ”Kit Kittredge: O fetita americana/ Kit Kittredge: An American Girl” si a debutat in muzica cu albumul ”Ardipithecus”, in decembrie 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.