Actorul Jim Carrey a vorbit despre lupta sa cu depresia, spunand ca a avut aceasta problema timp de mai multi ani si precizand ca in prezent reuseste „uneori” sa fie fericit, informeaza nme.com.

Jim Carrey a vorbit pentru prima data despre depresie in anul 2004, pentru CBS News.

Sunt suisuri si coborasuri, dar toate sunt cumva cioplite, netezite, astfel incat pare ca traiesti la acelasi nivel de disperare. Nu primesti niciun raspuns, dar esti in regula. Poti zambi la serviciu, dar, totusi, te simti la acelasi nivel scazut de disperare”, a spus atunci Jim Carrey.

Intr-un nou interviu, Carrey a spus ca depresia „nu mai ramane pentru atat de mult timp incat sa il scufunde”.

In acest moment, nu sufar de depresie. Am suferit de depresie multi ani, dar acum, cand vine ploaia, ploua, dar se si opreste. Nu ramane atat de mult timp in cat sa ma scufunde si sa ma inece”, a spus Jim Carrey pentru i, explicand ca reuseste uneori sa fie fericit.

Potrivit Daily Mail, actorul, care in prezent este implicat intr-un proces pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, Cathriona White, sustine ca nu se preocupa pentru ceea ce vor gandi oamenii despre el dupa moartea sa.

„Eu nu sunt acest business. Nu imi pasa ce vor crede oamenii despre mine dupa ce voi muri. Tot ce vreau este ca oamenii sa ma perceapa ca pe o energie pozitiva aici, un parfum placut care a fost lasat in urma”, a spus el.

Actorul canadian Jim Carrey, nascut pe 17 ianuarie 1962, este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood si s-a remarcat in pelicule cu mare succes in randul publicului, precum ”Dumb and Dumber”, ”Ace Ventura: Pet Detective” si ”Bruce Almighty”. Actorul a castigat doua Globuri de Aur.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.