Cantaretul si actorul David Cassidy, care s-a facut remarcat in serialul "Partridge Family", a incetat din viata la varsta de 67 de ani, informeaza stirileprotv.ro.

Starul fusese diagnosticat cu dementa la inceputul anului si era internat intr-un spital din Florida de cateva zile. In ultimele luni, starea sa s-a agravat.

"In numele intregii familii Cassidy, anuntam ca tristete moartea tatalui, unchiului si fratelui nostru drag, David Cassidy. El a murit inconjurat de cei dragi, cu bucurie in suflet si eliberat de durerea care l-a stapanit atata vreme", a spus agentul sau, potrivit The Hollywood Reporter.

Dupa rolul din "The Partridge Family" s-a bucurat de o cariera atat in actorie, cat si in muzica, fiind nominalizat in repetate randuri la premiile Grammy. S-au vandut peste 30 de milioane de albume in intreaga lume, noteaza digi24.ro.

Jack Cassidy, nepotul sau, a scris pe Twitter ca David a adus bucurie "nenumaratelor milioane de oameni".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.