Printr-o serie de mesaje publicate pe Twitter, actrita australiana Rebel Wilson a dezvaluit ca a fost agresata sexual, informeaza Variety.

Actrita vorbeste despre doua incidente in care barbati din industria cinematografica ar fi avut un comportament nepotrivit fata de ea.

In primul incident, artista descrie o vedeta masculina "influenta", care i-ar fi solicitat sa merga cu el in camera, cerandu-i in mod repetat sa-i "introduca degetul in posterior". In plus, a adaugat ca prietenii persoanei respective au incercat sa filmeze intreaga scena in timp ce se amuzau.

"Mi-am sunat imediat agentul, iar avocatul meu a facut o plangere la adresa studiourilor pentru care lucram atunci pentru a ma proteja pe viitor de astfel de incidente", a scris ea.

Apoi, actrita din "How to be single" a mai vorbit despre inca un incident care a avut loc intr-o camera de hotel "cu un regizor de top".

"Nu s-a intamplat nimic atunci pentru ca pe regizor l-a sunat sotia care a inceput sa-l acuze la telefon ca se culca cu actrite. Eu am fost foarte naiva si am crezut ca ne intalnim doar pentru a discuta despre un rol", a spus vedeta, citata de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.