George Clooney ar putea renunta la actorie, spune intr-un interviu acordat Sunday Times, profesie care il ajuta sa isi plateasca facturile, insa, dupa ce a vandut compania de tequila Casamigos, cineastul afirma ca nu are nevoie de bani.
Actorul castiga in medie 16,5 milioane de dolari pentru un rol. In interviul acordat Sunday Times, George Clooney spune ca nu are planuri sa joace curand. „Am jucat mult timp si am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care ramane cu fata”, a glumit el. „Ei bine, da, nu ar trebui sa mai fiu tipul ala. Daca cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman in «The Verdict», m-as arunca. Dar nu sunt multe asa. Actoria a fost modul de a-mi plati chiria, dar am vandut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”.

In luna iunie, Clooney a vandut compania Casamigos. „Voi face bani altfel, daca trebuie. Obisnuiam sa fac reclame la cafea”, a mai spus el.

Cel mai recent film in care a jucat George Clooney este „Money Monster” (2016), regizat de Jodie Foster. Anul acesta, el si-a lansat, ca regizor, „Suburbicon”, cu Matt Damon si Julianne Moore in rolurile principale. Filmul a fost prezentat la festivalurile de la Venetia si Toronto, insa nu este un succes de box office, scrie News.ro.

Nascut pe 6 mai 1961, George Clooney a devenit cunoscut gratie rolului din serialul „E/R”. S-a remarcat apoi in lungmetraje precum „Batman & Robin” (1997), „The Thin Red Line” (1998), „O Brother, Where Art Thou?” (2000), filmele din seria „Ocean”, „Good Night, and Good Luck” (2005), „Michael Clayton” (2007) si „Gravity” (2013).

Premiat cu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar” din „Syriana„ (2005), George Clooney a primit un al doilea trofeu al Academiei de Film Americane pentru „cel mai bun film” - „Argo” (2012, r. Ben Affleck) - in calitate de producator. El a mai primit sase nominalizari la prestigioasele premii. Anul acesta, a primit un trofeu onorific la gala premiilor César.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.