Bernard Hiller, profesor si coach de actorie la Hollywood, se va afla pentru prima oara in Romania in perioada 24 – 29 noiembrie 2017. El este recomandat la nivel international de nume sonore precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson, Cameron Diaz, Bruce Dern si Lionel Richie.

Bernard Hiller vine la Bucuresti la invitatia Let It Go Acting Studio si va sustine un masterclass de 3 zile la hotelul Athénée Palace Hilton, in 26, 27 si 28 noiembrie 2017. Numarul participantilor este limitat la 30 de locuri iar pretul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoana.

Masterclassul se adreseaza atat actorilor cat si tuturor celor care doresc sa se dezvolte profesional si personal.

Potrivit unui comunicat remis 9am, multi artisti renumiti au lucrat de-a lungul timpului sau se antreneaza in prezent cu Bernard: Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford si Jennifer Garner.
Profesionisti de talie mondiala au vorbit la masterclassurile sale. Printre ei, se numara Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston si David Oyelowo.

Cartea lui Bernard Hiller “Stop Acting, Start Living” se bucura de un rasunator succes international, fiind deja tradusa in 6 limbi.

Noul sau proiect de film, pe care il va produce impreuna cu Leonardo DiCaprio, este un motiv in plus pentru actorii romani sa participe la acest masterclass. Acting coach-ul cauta actori potriviti pentru filmul ce va fi regizat de Barbra Streisand iar filmarile, planuite sa inceapa anul viitor, au in vizor si locatii din Romania.

Actrita si modelul international Madalina Ghenea si-a anuntat deja participarea la masterclass.

Inscrierile se pot face pe pagina evenimentului.
E-mail: apply@bernardhillerbucharest.eu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.